27.5.11

Maahanmuuttaja on uusi nuoriso


Keitä ovat ne, jotka notkuvat torien kulmilla, eivät tee työtä, puhuvat ja pukeutuvat omituisesti, kannattavat vääriä arvoja, eivät tunne isien rakentaman Suomen kulttuuria ja ihan lähitulevaisuudessa syrjäyttävät kantaväestön?

Nuoriso tietysti. Eikun maahanmuuttajat.

Nimittäin - oletteko huomanneet, että kansanedustaja Hakkarainen tovereineen puhuu "neekeriukoista" niin kuin vanha kansa on tottunut puhumaan nuorisosta. Lieköhän nuorison taika kuitenkin haihtumassa, kun suuret ikäluokat hiljalleen luopuvat vallastaan, eikä nykynuorisokaan ole niin kiinnostunut vanhempiensa sukupolvesta, että jaksaisi kapinoida sitä vastaan.

Kun nuorisosta ei enää ole keski-ikäisten ainoaksi viholliseksi, tarvitaan maahanmuuttajia. Mamuissa on vihollisena sekin hyvä puoli - nuoriin verrattuna - että he eivät koskaan lakkaa olemasta mamuja.

3 kommenttia:

 1. Hanna Kotta1:59 ip.

  Olen huomannut, että ainakin meillä päin romanit saavat nykyään olla aika rauhassa ja ovat niinkuin "omaa porukkaa". Tilalle ovat tulleet tummaihoiset. Venäläisiä on toki paljon, mutta kun uimahallissakaan ei huomaa päälle päin, onko kyseessä venäläinen vai suomalainen.

  Tosin maahanmuuttajien mielestä varmaankin romanit ovat vielä heidänkin alapuolellaan. Kaikki tarvitsevat jonkun itseään huonomman, jota potkia päähän.

  VastaaPoista
 2. Tuosta neekeri-sanasta tuli mieleen...Muistan 8-vuotiaana sanoneeni täysin neutraalissa mielessä jotain tummaihoista neekeriksi, kun en parempaakaan nimitystä tiennyt. Siitä nousi hirveä haloo, olin pieni rasisti kuulleiden mielestä. Agatha Christien kirjan nimi muutettiin. Olen monesti miettinyt, miten se kuuluisa runo sitten menee siinä, jos neekeriä ei saa enää käyttää.

  Ihmiset eivät tunnu ajattelevan toisten tarkoitusperiä. Tuon aapisen kuva on ymmärtääkseni jonkun saturunoilijan tekemä. Sitten jotkut ihmiset valittavat, että ei saa sanoa neekeriä sen oikealla nimellä kun taas mustat keskenään kutsuvat toisiaan niillä samoilla nimillä. Kaksinaismoralismia valkoisia vastaan! Aivan kuin ystävänsä leikkimielinen haukkuminen ja kokonaisen ihmisryhmän leimaaminen varsin hyvin halventavaksi tiedetyllä sanalla olisivat ihan sama asia. Ihmetyttämään pistää. Kyllä mua saa kaverit sanoa vaikka miksi, eri asia sitten onko se joku vieras vastaantulija kadulla joka haluaa ainoastaan ilkkua.

  Hieno oivallus tuo nuorisoasia. Blogiasi on aina mukava lukea! :)

  VastaaPoista
 3. Reilusti keski-ikäisenä tulee mieleen että ne maahanmuuttajiin kohdistuvat ongelmat esimerkiksi Joensuussa ovat kai etupäässä nuorison aiheuttamia. Koluissakin rotuennakkoluuloja ruokkivat varmaan oppilaat ja eri etniset ryhmät keskenään. Me vanhemmat ja kokeneemmat olemme jo vähän suvaitsevampia :)

  VastaaPoista